Oryx Support

ORYX Support is een landelijk werkend adviesbureau gericht op projectondersteuning binnen de Bouwkunde, Civiele techniek, Elektrotechniek, Installatietechniek, Werktuigbouwkunde en Office

Over ORYX Support

ORYX Support is een landelijk werkend adviesbureau gericht op projectondersteuning binnen de Bouwkunde, Civiele techniek, Elektrotechniek, Installatietechniek, Werktuigbouwkunde en Office.

ORYX Support bestaat uit een ambitieus en gedreven team dat sinds 2007 met een duidelijke focus op de ontwikkeling en groei van haar professionals, er volledig op gericht is om haar relaties verder te helpen. ORYX Support zorgt voor een professionele en opdracht gerichte ondersteuning bij projecten en/of capaciteitsproblemen.

Onze professionals

De professionals van ORYX Support zijn middelbare- en hoger opgeleide mensen (MBO/ MTS, HBO/ HTS, TU/ WO) die ingezet kunnen worden bij elk vraagstuk binnen uw organisatie.

ORYX Support onderscheidt zich door de open en directe wijze van zaken doen, de specialistische kennis van de genoemde branches, het totaalpakket aan competenties en vooral door hun persoonlijke, mensgerichte werkwijze.

Werk uitbesteden

Werk uit handen geven doe je niet zomaar. Als u werk uitbesteedt, wilt u er zeker van zijn dat de professionals met uw werk aan de slag gaan. Wij willen u graag laten weten waar u van op aan kunt.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Recente nieuwsartikelen
Er zijn op dit moment geen nieuwsberichten.
Ons nieuws

Contact

ORYX Support
Koninginneweg 6A
1217 KX Hilversum

Tel       035 - 622 98 99
Fax      035 - 624 32 32
Email    info@oryxsupport.nl

Social media

Twitter
Facebook
LinkedIn
Oryx Support gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.