Oryx Support

Werken met een professioneel en ambitieus bedrijf dat zich kenmerkt door vakinhoudelijke- en technische kennis en kunde.

Vind de juiste professional

Werken met een professioneel en ambitieus bedrijf dat zich kenmerkt door vakinhoudelijke- en technische kennis en kunde. ORYX Support is een aantrekkelijk dienstverlenend adviesbureau met een team van professionals die passende en zorgvuldige ondersteuning bieden bij projecten en/of capaciteitsproblemen. ORYX Support draagt zorg voor het selecteren van de juiste professional als antwoord op uw vraag. Het optimaliseren van de continue stroom van geschikt personeel.

Formats en producties volgen elkaar in razend tempo op. Voor ieder nieuw programma gelden strakke deadlines en daarmee veel improvisatievermogen. U wilt graag produceren maar net te weinig personeel voor handen? Uitbreiden, maar nog niet weten wat de toekomst brengt of op zoek naar die ene specialist voor die ene klus? Wij selecteren goede, gemotiveerde professionals met een MBO,- HBO- of WO-achtergrond, met als professie ondersteuning binnen de media. Zowel starters als ervaren mensen, gedreven en ambitieus. Op projectbasis, ad interim of voor een langere periode. Creatieve mensen met het juiste gevoel voor boodschap en vorm.

Recente nieuwsartikelen
Er zijn op dit moment geen nieuwsberichten.
Ons nieuws

Contact

ORYX Support
Koninginneweg 6A
1217 KX Hilversum

Tel       035 - 622 98 99
Fax      035 - 624 32 32
Email    info@oryxsupport.nl

Social media

Twitter
Facebook
LinkedIn
Oryx Support gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.