Oryx Support

Het is jouw carrière, jij bepaalt!

ORYX Support jouw persoonlijke groei en vakinhoudelijke ontwikkeling. Bouwen met competenties is werken aan uitdagende projecten.

Opdrachtgevers

Werk uitbesteden Oryx Support

Samenwerken met een professioneel en ambitieus bedrijf dat zich kenmerkt door kennis en kunde. Uw opdracht is ons maatwerk.

Werk uitbesteden

Communicatie is onze kracht

Wij doen meer dan een telefoontje of e-mail met uw verzoek voor een professional. Onze werkwijze kenmerkt zich door maatwerk, interactie en een flexibele aanpak.

Neem contact met ons op

Veelzijdigheid is onze constante factor

Communicatie is onze kracht. Wij doen meer dan een telefoontje of e-mail met uw verzoek voor een professional.

Vakgebieden

Leer-werktraject

ORYX Support biedt studenten de mogelijkheid om zich middels het leer-werktraject klaar te stomen voor een positieve start van hun carriére.

Leerwerktraject

Oryx Support

ORYX Support is een landelijk werkend adviesbureau gericht op projectondersteuning binnen onder andere Bouwkunde en Elektrotechniek.

Over ORYX support

Office

Gewoon de juiste professional op de juiste plek. Daar draait het om. Onze belangrijkste activiteit is het inzetten van goede, gemotiveerde mensen, met als professie ondersteuning bij Sales-, Logistieke-, Administratieve vraagstukken. Op projectbasis, ad interim of voor een langere periode. We gaan voor kwaliteit en deskundigheid. Want als alles goed draait op kantoor, kunt u zich richten op wat zich daarbuiten afspeelt. Een vlotte afwikkeling van de administratie en een effectieve informatiestroom wil ieder bedrijf graag, maar het gaat niet altijd vanzelf. ORYX Support helpt u graag. Samen kijken we naar uw wensen op het gebied van ondersteuning die met behulp van de juiste professional tot verbetering van uw bedrijfsprocessen kunnen leiden.

Contact

ORYX Support
Koninginneweg 6A
1217 KX Hilversum

Tel       035 - 622 98 99
Fax      035 - 624 32 32
Email    info@oryxsupport.nl

Social media

Twitter
Facebook
LinkedIn
Oryx Support gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.